Værktøjsmaskiner

Stålspecialisten er specialiseret i opkøb og salg af nye og brugte værktøjsmaskiner. Vi køber og sælger til store og mindre virksomheder i stålindustrien og den brede industri, herunder blandt andet maskinfabrikker og landbrug.

Vi sælger helt nye værktøjsmaskiner fra producenter i Europa og Asien til seriøse og konkurrencedygtige priser. Men hvis du vil spare nogle penge og få den samme kvalitet, sælger vi også brugte maskiner fra danske maskinfabrikker. På den måde kan du spare op til 50 procent af prisen på en maskine i god tilstand.

Seriøse salg og leveringssikkerhed

Vi lægger vægt på forholdet til vores kunder og tilliden imellem os. Mange kunder er hen over tiden blevet vores faste kunder på grund af​ vores leveringssikkerhed og vores seriøse behandling af alle salg. Det garanterer dig som kunde, at du altid får en god service og en maskine, der fungerer. Vi tjekker alle maskiner igennem fra top til tå, når de ankommer til vores virksomhed, så de er klar til at blive solgt videre til dig.

Vi sælger også maskiner til Europæiske lande, såsom Norge, Sverige, Polen, Letland, Tyskland og Grønland.

Kig i menupunkterne her på hjemmesiden og se udvalget af vores værktøjsmaskiner eller kom ind forbi vores to store lagerhaller og se og afprøv selv maskinerne.

Kontakt os på telefon +45 20 16 92 68, hvis du har spørgsmål til maskinerne.​

Hvad er du på udkig efter?

Stålspecialisten ApS

Ravnsøvej 4

Grimstrup, 6818 Årre

Rutevejledning

Kontaktoplysninger

Allan Madsen

+45 20 16 92 68

Berit Sørensen

+45 27 64 87 62

E-mail:

am@staalspec.dk