Tømning af fabrikker, lagre og værksteder​

Står du og skal flytte din virksomhed til udlandet, have ryddet op i fabrikken eller nedlægge værkstedet på grund af fusion eller sammenlægning? Så lad Stålspecialisten stå for tømningen af fabrikken eller værkstedet.

Vi kan opkøbe alle maskiner og alt udstyr, du har, og giver et godt og seriøst tilbud på hele pakken. På denne måde sparer du dig selv for en masse besvær - kontakt til flere forskellige købere af maskinerne, transport for at få det kørt væk eller at stå tilbage med nogle ting, du ikke kan få solgt.

Lader du os købe det hele på én gang, har du kun én kontaktperson og er sikker på en hurtig afvikling, en konkurrencedygtig pris og at alt bliver fjernet.

Vi sætter en ære i at holde vores aftaler og rydde ordentligt op!

En sikker samarbejdspartner

Med os som samarbejdspartner er du altid sikret et seriøst samarbejde.

Med vores mange års erfaring og høje ekspertise inden for køb og salg af værktøjsmaskiner og udstyr, ved vi, hvad der skal til for at lave en god og succesfuld handel for begge parter.

Med vores mange faste samarbejdspartnere lægger vi vægt på, at begge parter er tilfredse og at det altid er en seriøs handel med en konkurrencedygtig pris.

Vi står inde for, hvad vi lover og vi ved, at udtryk som ekspertise og leveringssikkerhed ikke blot er store ord, man svøber sig i, men et fundament for hele virksomheden.

Så kontakt os på telefon +45 20 16 92 68, hvis du skal have tømt dit lager eller værksted.

Stålspecialisten har foretaget tømninger hos:

  • Danfoss Odense A/S
  • Gl. Bedsted Industri A/S
  • GMS Smedeværksted A/S
  • Borup Maskinfabrik A/S
  • Aluwind A/S
  • Uponor A/S

Hvad er du på udkig efter?

Stålspecialisten ApS

Ravnsøvej 4

Grimstrup, 6818 Årre

Rutevejledning

Kontaktoplysninger

Allan Madsen

+45 20 16 92 68

Berit Sørensen

+45 27 64 87 62

E-mail:

am@staalspec.dk