​Udstyr

Hos Stålspecialisten sælger vi udstyr i enhver form til stålindustrien og den brede industri. Vi har udstyr inden for løftegrej, lagerinventar og andet diverse udstyr, her i blandt kraner, pallereoler, vægte, kompressorer, trucks, garderobeskabe, svejseborde m.fl.

Vi leverer både nyt og brugt udstyr alt efter, hvad du ønsker og hvilken pris, der passer til budgettet. Alt vores udstyr - inklusiv det motordrevne – er gennemgået for fejl og mangler ved ankomst til Stålspecialisten. Vi leverer kun udstyr, der fungerer og er holdbart, så du er sikret et godt køb til en konkurrencedygtig pris.

God service og tillid ved køb

Hos Stålspecialisten lægger vi stor vægt på, at alle vores salg foregår under seriøse rammer med en god service og en tillid parterne imellem. Det betyder, at du som kunde altid er sikret en seriøs behandling, en seriøs pris og en seriøs handel.

Med vores mange år i branchen og ekspertise inden for køb og salg af fabriks- og lagerudstyr har vi oparbejdet et stort kundenetværk både på dansk jord og i flere europæiske lande. Vi holder altid, hvad vi lover og garanterer en leveringsikkerhed, så du er sikret en ordentlig handel med et godt produkt.

Afprøv selv vores udstyr

Se listen med udstyr, der er til salg i vores undermenuer her på hjemmesiden, eller kom forbi vores store lagerhal, hvos du selv kan se og afprøve vores udstyr.

Kontakt os på telefon +45 20 16 92 68, hvis du vil gøre en god handel til en konkurrencedygtig pris.​

Hvad er du på udkig efter?

Stålspecialisten ApS

Ravnsøvej 4

Grimstrup, 6818 Årre

Rutevejledning

Kontaktoplysninger

Allan Madsen

+45 20 16 92 68

Berit Sørensen

+45 27 64 87 62

E-mail:

am@staalspec.dk