Historie​

Stålspecialisten blev stiftet i 2000 og bliver drevet af Allan Madsen og to andre medarbejdere.

I 23 år har vi beskæftiget os med køb og salg af værktøjsmaskiner og udstyr til danske og europæiske maskinfabrikker og den brede stålindustri.

Siden opstart har virksomheden kun haft positive resultater og har vokset sig større og råder nu over to lagerhaller på i alt 1400 kvm med vores maskiner og udstyr.

Altid et seriøst salg

Vi har mange faste kunder, hvilket siger en del om vores kompetencer og professionalisme. Vi går altid op i at levere et seriøst salg, så samarbejdet forbliver tæt og altid lever op til kundens forventninger. For os er en god og seriøs handel med en tæt dialog altid grundværdierne i virksomheden. Vi garanterer leveringssikkerhed og overholder altid en aftale.

Med vores mange års erfaring og ekspertise i både maskinerne og salget af dem, er du derfor altid sikret en sikker handel til altid konkurrencedygtige priser.

Arbejdet med maskinsalg hele livet

Om ejer Allan Madsen: Jeg er handelsuddannet inden for engroshandel og har en merkonomuddannelse i markedsføring og en diplomsælgeruddannelse.

Jeg har arbejdet med køb og salg af værktøjsmaskiner og udstyr hele mit liv og har siden 1. marts 2000 ejet og drevet Stålspecialisten. I 2004 udvidede vi virksomheden og flyttede til en større grund i Grimstrup på 8000 kvm med to store lagerhaller.

Kontakt os på telefon +45 20 16 92 68, hvis du har spørgsmål omkring vores virksomhed eller vores maskiner.

Hvad er du på udkig efter?

Stålspecialisten ApS

Ravnsøvej 4

Grimstrup, 6818 Årre

Rutevejledning

Kontaktoplysninger

Allan Madsen

+45 20 16 92 68

Berit Sørensen

+45 27 64 87 62

E-mail:

am@staalspec.dk